AVG

EN :

Balk.pro welovenieuws.nl welovesport.nl voordegamer.nl welovenmusic.eu and sub site (s), located at Rectory * * 4 * 38 * * E * AME * * * * *, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

Contact Details:

Https://balk.pro Rectory * * 4 * 38 * * E * AME * * * * * + 31613252568

P. P. Balk is the data protection officer of Balk.pro he/she can be reached via Pp@balk.pro

Personal Data We process

Balk.pro processes your personal data by using our services and/or because you verstre to usKT. Below you will find an overview of the personal data we process:

– Name and surname

– Genus

– Date of birth

– Birthplace

– Address

– Phone number

– Email address

– IP Address

– Other personal data you actively provide for example By creating a profile on this website, in correspondence and by telephone

– Location information

– Information about your activities on our website

– Information about your surfing habits across different websites (for example, because this company is part of An ad network)

– Internet browser and device type

– Bank account

Special and/or sensitive personal data that we process

Our website and/or service does not intend to collect information about website visitors who are under 16 years. Unless they have permission from parents or guardian. However, We cannot verify that a visitor is over 16. We encourage parents to be involved in the online activities of their children, so as to prevent data ovChildren are collected without parental consent. If you are convinced that without this permission we have collected personal data about a minor, please contact us via Pp@balk.pro, we will remove this inforMation.

For what purpose and based on what basis we process personal data

Balk.pro processes your personal data for the following purposes:

– Handling Your Payment

– Sending our newsletter and/or advertising leaflet

– You to be able to call or E-mail if necessary to carry out our services

– Inform you about changes to our services and products

– Allow you to create an account

– To deliver goods and services to you

– Balk.pro Analyzes your behaviour on the website to improve the website and tailor the range of products and services to your preferences.

– Balk.pro follows your surfing habits across various websites with which we tailor our products and services to your Need.

– Balk.pro also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as information we need for our tax returns.

Automated decision-making

Balk.pro takes [wel/not] based on automated processingDecisions on matters that may have (significant) consequences for individuals. These are decisions taken by computer programs or systems, without a human being (e.g. a Balk.pro employee). Bar. PRO uses the following computer programs or systems: [Supplement with system name, why it is used, underlying logic, interest and expected consequences for data subject]

How long we keep personal information

Balk.pro saves your Personal data is no longer than strictly necessary to achieve the goals for which your data is collected. We apply the following retention periods for the following (categories) of personal Data: (category) personal data > retention period > Reason ordinates > save time > reason address > save time > reason and so > retention period > reason

Sharing of personal data with third parties

Balk.pro provides only to third parties and only if necessary For the execution of our agreement with you or to comply with any legal obligation.

Cookies, or similar techniques, which we use

Balk.pro uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a smallnd that on the first visit to this website is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone. Balk.pro uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website is working properly and that, for example, Remembering your preferred settings. These cookies are also used to properly display the website te work and optimize it. In addition, we place cookies that track your surfing habits so we can custom-made content and advertisementsand offer. On your first visit to our website we have already informed you about these cookies and asked for permission to place them. You can opt out of cookies by setting your Internet browser to not saves cookies.T. In addition, you can also delete any information previously stored through your browser’s settings. For an explanation, see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

View, modify, or Remove

You have the right to view, correct or delete your personal data. You can do this yourself through your account’s personal settings. In addition, you

The right to request your consent for the data processing in To withdraw or object to the processing of your personal data by our company and

Do you have the right to data transferability. This means that you can submit a request to us for the personal data that we have from you in a

CoMputerbestand to you or any other organization you mentioned. Do you want to use your right to object and/or the right to data transfer

Or do you have other questions/comments about the data processing, please send a specified Request to Pp@balk.pro. To ensure that the request for

You have been inspected, we will ask you to send a copy of your proof of identity with the request. In this copy, make your passport photo, MRZ (machine readable zone,

Strip with numbers At the bottom of the passport), passport number and Citizen Service (BSN) black. This to protect your privacy. Balk.pro will be as soon as possible,

But in any case within four weeks, respond to your request. Balk.pro would also like to point out that you MogelIjkheid to lodge a complaint with the national

Supervisor, the authority personal data. This can be through the following link:

Https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

How we personal data bEveiligen

Balk.pro takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unsolicited disclosure and unauthorized alteration. If you have the impression that your data is not good BevEILIGD whether there are any indications of abuse, please contact our customer service or via Pp@balk.pro

NL :

Balk.pro welovenieuws.nl welovesport.nl voordegamer.nl welovenmusic.eu en sub site(s), gevestigd aan Pastorie** 4* 38**E* Ame*****, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://balk.pro Pastorie** 4* 38**E* Ame***** +31613252568

P.P.Balk is de Functionaris Gegevensbescherming van Balk.pro Hij/zij is te bereiken via pp@balk.pro

Persoonsgegevens die wij verwerken

Balk.pro verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via pp@balk.pro, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Balk.pro verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Balk.pro analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

– Balk.pro volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

– Balk.pro verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Balk.pro neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Balk.pro) tussen zit. Balk.pro gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Balk.pro bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Balk.pro verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Balk.pro gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Balk.pro gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u

het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en

heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een

computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid

of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar pp@balk.pro. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot

inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de

strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Balk.pro zal zo snel mogelijk,

maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Balk.pro wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale

toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Balk.pro neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via pp@balk.pro